Agenda

Huiskamer @ De Buurtcamping Stokhasselt

Altijd al eens willen kamperen in je eigen buurt? Dat kan het laatste weekend van augustus in Tilburg Noord, in de prachtige Pluktuin Stokhasselt. Leer je buren kennen tijdens de BBQ. Ontdek de natuur bij jou om de hoek. Of kom lekker sporten met een goeie coach.

De Huiskamer van ‘T Land van Noord popt up in de Pluktuin Stokhasselt. Elke 2 weken zijn we er op dinsdag. Met elkaar bepalen we hoe de Buurtcamping Stokhasselt er uit komt te zien.

Waar: Pluktuin Stokhasselt (Mascagni-/Puccinistraat)
Wanneer: dinsdag 21 juni 2022
Tijd: 13:00 tot 20:00 uur
Info: De Buurtcamping Tilburg op Facebook

Meet-up vereniging ‘T Land van Noord

Vereniging ‘T Land van Noord is aan het groeien. We komen elke eerste vrijdag van de maand bij elkaar met onze leden. We zijn soms te gast bij Allemans, een zeer inspirerende plek. We komen ook graag bij De Steenfabriek in Udenhout, midden in Landschapspark Pauwels. En af en toe strijken we op een andere plek neer in ‘T Land van Noord. Of we gaan op excursie om ideeën op te doen en verbindingen te leggen. Doe je mee?

De Buurtcamping Stokhasselt

Altijd al eens willen kamperen in je eigen buurt? Dat kan het laatste weekend van augustus in Tilburg Noord, in de prachtige Pluktuin Stokhasselt. Leer je buren kennen tijdens de BBQ. Ontdek de natuur bij jou om de hoek. Of kom lekker sporten met een goeie coach.

Waar: Pluktuin Stokhasselt (Mascagni-/Puccinistraat)
Wanneer: 26, 27 en 28 augustus 2022
Tijd: vrijdag 14:00 tot zondag 16:00 uur
Info: De Buurtcamping Tilburg op Facebook

Agenda
Schuiven naar boven