Word lid!

Word lid van onze vereniging!

Superfijn, we kunnen dit ambitieuze project namelijk alleen samen realiseren.

Tof dat je lid wil worden van onze vereniging!

Samen bouwen we aan een collectieve boerderij in Tilburg Noord, speciaal door en voor de lokale gemeenschap. We verrijken niet alleen de grond, maar ook elkaars levens.

Onze uitvalsbasis, gevestigd aan Moerstraat 23, wordt het bruisende centrum van ons initiatief. Hier ontmoeten mensen elkaar, regelen we de verkoop en verdeling van onze oogst en delen we kennis. Scholieren leren met ons waar hun eten vandaan komt en zien hoe sperziebonen groeien. Kennis delen we, plezier hebben we!

Deze voormalige boerderij ligt strategisch tussen de wijken Stokhasselt en Vlashof en de Loonse en Drunense Duinen. De rand van Tilburg Noord, toegangspoort naar Landschapspark Pauwels.

Als lid kun je deelnemen aan mooie activiteiten en heb je een stem in de besluitvorming tijdens onze ledenvergaderingen. Word lid voor slechts € 13,- per jaar.

Doe je mee? Vul het formulier in en we nemen binnenkort contact met je op. Sluit je aan en laten we samen iets moois opbouwen!

Ambassadeur

Wil je (nog geen) lid worden maar draag je ons wel een warm hart toe, meld je dan geheel vrijblijvend aan als ambassadeur! 

Schuiven naar boven