10 jaar Buurtcamping

Een aantal wervelende workshops, een BINGO met mooie prijzen en een klassieke BBQ, dat waren de ingredienten voor een mooi feestje van Buurtcamping. De organisatie bestaat nu 10 jaar. Van een enkel weekend kamperen met je buren in het Amsterdamse Oosterpark is het uitgegroeid tot een sprankelende vrijwilligersorganisatie met dit jaar Buurtcampings op 60 locaties!

‘T Land van Noord helpt bij de organisatie van de Buurtcamping in Tilburg Noord. We gaan kamperen met de buren, in de eigen buurt, in het prachtige park aan de Mascagnistraat. We krijgen heel veel cadeau: er is al een plek met BBQs, er is een kinderboerderij en een voetbalveld, er zijn mooie vennetjes met klimobjecten, het is een groene oase. De Buurtcamping strijkt er neer in het laatste weekend van augustus, in de Pluktuin Stokhasselt.

10 jaar Buurtcamping
Schuiven naar boven