Excursie STEK Breda

WoW, wat was dit gaaf! Vrijdag 4 maart waren we te gast bij STEK, op het Haveneiland in Breda. Op STEK krijgen startende ondernemers met een avontuurlijke, creatieve inslag de ruimte om alles op hun manier te doen. Ze kunnen hun eigen Tiny Office bouwen en van daaruit hun onderneming tot bloei laten komen. Er gelden een beperkt aantal regels: de veiligheid moet op orde zijn en de omwonenden moeten akkoord zijn. In de opzet zijn er overeenkomsten tussen deze broedplaats voor ondernemers en ‘T Land van Noord. We waren daarom vooral geïnteresseerd hoe de samenwerking tussen de deelnemers georganiseerd is, hoe ze elkaar versterken en welke verbinding er is met de omgeving.

Natuurlijk zijn er ook veel verschillen: er mag op STEK niet gewoond worden en er is veel cultuur, maar weinig natuur. Wat ze wel heel goed kunnen is vieren: voorheen bij het proeflokaal van Frontaal, nu vooral bij Radio Pannekoek. Een aanrader!

Excursie STEK Breda
Schuiven naar boven