CLUB MEET-UP | Eerste officiële ledenvergadering

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CLUB MEET-UP | Eerste officiële ledenvergadering

3 november 2023 | 10:30 - 13:30

Op vrijdag 3 november is het eindelijk zover: onze allereerste officiële ledenvergadering! Vanaf deze bijeenkomst is het mogelijk om je aan te melden als lid van onze vereniging. Aan het begin van de meeting kun je je hiervoor officieel inschrijven. Lidmaatschap brengt enkele voordelen met zich mee, zoals stemmen bij beslissingen over onze statuten, het huisreglement en het bestuur. We zullen deze documenten van tevoren per e-mail beschikbaar stellen. Het lidmaatschap brengt in de toekomst nog meer voordelen met zich mee.

Natuurlijk hebben we niet stilgezeten. Tijdens de vergadering zullen we jullie uitgebreid bijpraten over onze recente activiteiten, waar we momenteel staan, en wat onze gedeelde waarden en visie zijn. We willen ook graag van jullie horen hoe jullie eventueel willen bijdragen aan ons initiatief.

Ben je nieuwsgierig maar twijfel je nog over het lidmaatschap? Kom dan gerust langs om te luisteren en mee te praten. Je bent van harte welkom, maar houd er rekening mee dat je dan niet kunt stemmen.

Laat ons weten of je aanwezig zult zijn, zodat we weten hoeveel koffie en thee we moeten voorzien.

Aanmelden event
CLUB MEET-UP | Eerste officiële ledenvergadering

Gegevens

Datum:
3 november 2023
Tijd:
10:30 - 13:30

Locatie

Steenfabriek Udenhout
Van Ginnekenweg 12
Udenhout,

Organisator

‘T Land van Noord
Schuiven naar boven