Bestuursfunctie

Wil jij een actieve rol spelen in de groei van onze ambitieuze vereniging?

Wij zijn op zoek naar betrokken Tilburgers die, net als wij, geloven in de kracht van samenwerking en gemeenschapsontwikkeling. 

Bij ons draait het niet om vastomlijnde bestuursfuncties, maar om de unieke talenten en passies die jij met je meebrengt.

Als lid van ons dynamische bestuur krijg je de kans om de koers van onze vereniging mee vorm te geven. Wij geloven in organische groei, en daarom laten we de invulling van de rol over aan de persoon zelf. Of je nu een talent hebt voor schrijven, strategie, creativiteit of een onwijze bruggenbouwer bent voor de gemeenschap, dan is er plek voor jou in ons team.

Onze voorzitter en penningmeester hebben de eerste stappen gezet, maar we hebben nog drie lege stoelen die wachten op bevlogen mensen die samen met ons willen bouwen aan een levendig Tilburg Noord.

Rollen

Vooralsnog hebben we deze rollen in gedachte. Maar we vinden het belangrijk om iedereen in zijn eigen kracht in zo’n functie te laten groeien. 

Secretaris
Schrijver van onze verenigingsgeschiedenis
Als secretaris ben je de stille kracht achter onze vereniging, vastleggend en organiserend. Jouw pen vormt de geschiedenis van onze samenwerkingen en successen. Ben jij de nauwkeurige geest die ervan houdt om te documenteren en coördineren? Neem plaats aan de tafel waar verhalen worden geschreven en toekomst wordt vastgelegd.

Communicatie en Marketing
Verhalenverteller van onze missie
Als meester van communicatie en marketing geef jij onze vereniging een stem. Van social media tot lokale evenementen, jij brengt onze missie tot leven. Heb jij een passie voor het vertellen van verhalen en het verbinden van mensen? Kom bij ons en help de wereld te laten zien waar we voor staan.

Wijkvertegenwoordiging
Brug naar de Gemeenschap
In de rol van wijkvertegenwoordiging ben jij onze schakel naar de buurt. Je begrijpt de behoeften van de gemeenschap en zorgt ervoor dat onze initiatieven daarop aansluiten. Ben jij de lokale verbinder die het hart van de wijk kent? Sluit je aan en help ons de stem van de buurt te zijn.

Durf jij de ambitie aan?

Neem contact op met Sabine om je aan te melden en ontdek hoe jouw unieke bijdrage de groei van onze vereniging kan versnellen. Samen gaan we verder dan bestuursfuncties; we creëren de toekomst van onze gemeenschap.

Ter informatie, het bestuur gaat vooralsnog onbezoldigd te werk.

Schuiven naar boven